Két baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán

2019. 09. 20., p - 18:28
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kakucs és Újhartyán térségében több gépjármű összeütközött, csak egy sávon haladhat a forgalom, torlódásra kell számítani.

Eddig tisztázatlan körülmények között több gépjármű összeütközött az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 39.200-as méterszelvénynél 2019. szeptember 20-án 16 óra 50 perc körül. Az elsődleges adatok szerint senki sem sérült meg. Jelenleg csak a leállósávon haladhat a forgalom, torlódásra kell számítani. Néhány kilométerrel arrébb, a 42.490-es méterszelvénynél is anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt a Szeged felé vezető oldalon, Újhartyán térségében 16 óra 36 perckor. Ezen a szakaszon a forgalom a belső sávon halad, torlódás várható. Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.