Két baleset történt az M5-ös autópályán

2021. 02. 20., szo - 06:35
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A hetényi pihenő térségében hosszabb útszakaszon torlódásra kell számítani.

 

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 76.500-as és a 77.500-as kilométer között, Hetényegyháza térségében – egymástól függetlenül – két közúti közlekedési baleset történt 2021. február 20-án 5 óra 40 perc körül. Az egyik balesetben egy személyautó és egy kamion érintett, a járművek a külső sávot foglalják. Egy harmadik autó néhány száz méterrel távolabb a belső szalagkorlátnak ütközött. Ez utóbbi esetben egy személy megsérült. A balesetek helyszíni szemléjét a rendőrök megkezdték.

A jelzett útszakaszon egy-egy sávban, sávváltással halad jelenleg a forgalom. A sztráda ezen részén a közlekedést a köd is nehezíti, így kérjük, fokozott óvatossággal vezessenek a helyszíni szemle és a műszaki mentések ideje alatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.