Két súlyos sérültje van a Békéscsaba határában történt balesetnek

2017. 11. 28., k - 12:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, tartsanak megfelelő követési távolságot!

A személygépkocsi vezetője és utasa is súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, amely 2017. november 28-án, 7 óra 50 perckor történt Békéscsaba határában. A helyszínelés adatai szerint egy tehergépkocsi a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, a mezőmegyeri kereszteződés felől a Békési úti körforgalom irányába tartott. Előtte több jármű haladt, amelyek forgalmi okból lassítottak. A tehergépkocsi vezetője ekkor áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a neki szemből érkező személygépkocsival. A tehergépkocsi vezetője nem sérült meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset okát, körülményeit és a felelősség kérdését.

 

A rendőrség a történtek kapcsán ismételten kéri a járművezetőket, hogy a balesetek, tragédiák elkerülése érdekében tartsák be a közlekedési szabályokat! Tartsanak megfelelő követési távolságot azért, hogy időben észlelhessék a forgalmi akadályokat, veszélyhelyzeteket és tudjanak reagálni azokra, meg tudjanak állni.

Baleset Békéscsaba külterületén, 2017. november 28-án.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.