Két súlyos sérültje van a Békéscsaba határában történt balesetnek

2017. 11. 28., k - 12:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, tartsanak megfelelő követési távolságot!

A személygépkocsi vezetője és utasa is súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, amely 2017. november 28-án, 7 óra 50 perckor történt Békéscsaba határában. A helyszínelés adatai szerint egy tehergépkocsi a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, a mezőmegyeri kereszteződés felől a Békési úti körforgalom irányába tartott. Előtte több jármű haladt, amelyek forgalmi okból lassítottak. A tehergépkocsi vezetője ekkor áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a neki szemből érkező személygépkocsival. A tehergépkocsi vezetője nem sérült meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset okát, körülményeit és a felelősség kérdését.

 

A rendőrség a történtek kapcsán ismételten kéri a járművezetőket, hogy a balesetek, tragédiák elkerülése érdekében tartsák be a közlekedési szabályokat! Tartsanak megfelelő követési távolságot azért, hogy időben észlelhessék a forgalmi akadályokat, veszélyhelyzeteket és tudjanak reagálni azokra, meg tudjanak állni.

Baleset Békéscsaba külterületén, 2017. november 28-án.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Negyven forintot raboltak

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azokban az ügyekben a vizsgálatokat, amelyeket három járművezetővel szemben folytatott.

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.