Két súlyos sérültje van a Békéscsaba határában történt balesetnek

2017. 11. 28., k - 12:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, tartsanak megfelelő követési távolságot!

A személygépkocsi vezetője és utasa is súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, amely 2017. november 28-án, 7 óra 50 perckor történt Békéscsaba határában. A helyszínelés adatai szerint egy tehergépkocsi a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, a mezőmegyeri kereszteződés felől a Békési úti körforgalom irányába tartott. Előtte több jármű haladt, amelyek forgalmi okból lassítottak. A tehergépkocsi vezetője ekkor áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a neki szemből érkező személygépkocsival. A tehergépkocsi vezetője nem sérült meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset okát, körülményeit és a felelősség kérdését.

 

A rendőrség a történtek kapcsán ismételten kéri a járművezetőket, hogy a balesetek, tragédiák elkerülése érdekében tartsák be a közlekedési szabályokat! Tartsanak megfelelő követési távolságot azért, hogy időben észlelhessék a forgalmi akadályokat, veszélyhelyzeteket és tudjanak reagálni azokra, meg tudjanak állni.

Baleset Békéscsaba külterületén, 2017. november 28-án.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.