Két súlyos sérültje van a Békéscsaba határában történt balesetnek

2017. 11. 28., k - 12:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, tartsanak megfelelő követési távolságot!

A személygépkocsi vezetője és utasa is súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, amely 2017. november 28-án, 7 óra 50 perckor történt Békéscsaba határában. A helyszínelés adatai szerint egy tehergépkocsi a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, a mezőmegyeri kereszteződés felől a Békési úti körforgalom irányába tartott. Előtte több jármű haladt, amelyek forgalmi okból lassítottak. A tehergépkocsi vezetője ekkor áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a neki szemből érkező személygépkocsival. A tehergépkocsi vezetője nem sérült meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset okát, körülményeit és a felelősség kérdését.

 

A rendőrség a történtek kapcsán ismételten kéri a járművezetőket, hogy a balesetek, tragédiák elkerülése érdekében tartsák be a közlekedési szabályokat! Tartsanak megfelelő követési távolságot azért, hogy időben észlelhessék a forgalmi akadályokat, veszélyhelyzeteket és tudjanak reagálni azokra, meg tudjanak állni.

Baleset Békéscsaba külterületén, 2017. november 28-án.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Németh Attilát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 42 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Közlemény

Személyi változás a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

 

Őrizetben a fiatalkorú

Indítványozzák letartóztatását a bátonyterenyei nyomozók a 17 éves mátraverebélyi fiúnak.