Közúti közlekedési baleset történt a 87-es számú főúton, Vas megyében

2020. 12. 29., k - 06:03
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Teljes útlezárás van érvényben Gencsapáti térségében.

Az elsődleges információk alapján közlekedési baleset történt 2020. december 29-én 5 óra 27 perckor 87-es számú főút 34-es kilométerszelvényében, Gencsapáti térségében, ahol egy gépjármű lesodródott az útról.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon 5 óra 50 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket Gencsapáti és Gyöngyösfalu belterületén át terelik.

Az utak biztonsága és a balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek!
A téli csapadék miatt csúszóssá váló utak, valamint a korlátozott látási viszonyok miatt járműveik sebességét mérsékeljék úgy, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni!
A romló látási viszonyok komoly veszélyforrásnak számítanak, ezért különösen fontos a láthatóság és a járművek kivilágítása.
Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


… hogy mindenki hazaérjen!
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.