Lassú a haladás az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán

2021. 07. 18., v - 14:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budapest irányába vezető oldalon, a megnövekedett járműforgalom miatt lelassult a közlekedés, Lepsény térségében.

Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, a főváros irányába vezető oldalon 2021. július 18-án délután lelassult a közlekedés és torlódás alakult ki a megnövekedett járműforgalom miatt, Lepsény térségében.

Kérjük az úton lévőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében ne hagyják figyelmen kívül a közúti közlekedési szabályokat, tartsanak nagyobb követési távolságot!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.