Lezárták az Andor utca és Tétényi út kereszteződését

2019. 11. 01., p - 20:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Három autó ütközött Budapest XI. kerületében a rendőrök lezárták a kereszteződést, egy ember megsérült.

Eddig tisztázatlan körülmények között három autó ütközött össze 2019. november 1-jén 19 óra 30 perc körül a XI. kerületben, az Andor utca és Tétényi út kereszteződésében. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, a rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az Andor utca és Tétényi út kereszteződését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tétlenkedtek a rendőrök

Egy örkényi járőr hozta az információt egy kristállyal üzletelő férfiről, a dabasi nyomozók a végére jártak. A bíróság azóta letartóztatta.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő Tompánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompánál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.