Lezárták az Erzsébet királyné útja balesettel érintett szakaszát

2020. 04. 09., cs - 11:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy autó és egy busz ütközött össze Budapest XIV. kerületében, az Erzsébet királyné útja és az Amerikai út kereszteződésében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. április 9-én 10 óra 21 perckor Budapest XIV. kerületében, az Erzsébet királyné útja és az Amerikai út kereszteződésében egy autó és egy busz ütközött össze. A balesetben az elsődleges információk alapján két ember sérült meg.

​ A rendőrök a műszaki mentés idejére lezárták az Erzsébet királyné útját az Amerikai út irányából a Róna utca irányába.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.