Megindult a forgalom az M1-es autópályán

2021. 10. 19., k - 19:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a helyszínelést a 94-es kilométerszelvénynél, ahol korábban öten vesztették életüket egy balesetben.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2021. október 19-én 14 óra 45 perc körül történt egy halálos kimenetelű közlekedési baleset az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. A rendelkezésre álló adatok szerint, a belső sávban forgalmi okok miatt álló tehergépjárműnek – hátulról – nekiütközött egy román hatósági jelzésű kisbusz, amiben hatan utaztak. A baleset során a kisbuszban utazók közül öten – két nő és három férfi – olyan súlyosan sérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, egy személyt kórházba szállítottak. A rendőrség a helyszínelést befejezte, az autópálya forgalma 19 óra 20 perckor megindult. A baleset következtében kialakult torlódás miatt a forgalom lassan haladhat. Kérjük, óvatosan vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.