Megindult a forgalom az M5-ös autópályán

2019. 08. 25., v - 07:30
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megindult a forgalom az M5-ös autópályán Kistelek közelében, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás. A sztráda Szeged felé vezető oldalán egy autó a szalagkorlátot átszakítva felborult.

A baleset 2019. augusztus 25-én valamivel 6 óra előtt történt az autópálya 141-es kilométerszelvényében. Egy személyautó Budapest irányába haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények közt átszakította a szalagkorlátot és a Szeged felé tartó sávokban felborult. A járműben öten utaztak, senki nem sérült meg.
A rendőrség a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a sztráda Szeged felé vezető oldalát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a kisteleki lehajtónál az 5-ös főútra terelték.
A rendőrség az autópálya érintett szakaszán  2019. augusztus 25-én valamivel 7 óra után feloldotta az útlezárást, ezzel a forgalom egy sávon halad.
Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.