Megindult a forgalom az M5-ös autópályán Budapest felé

2019. 10. 28., h - 11:00
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A főváros felé megindult a forgalom az M5-ös autópályán Balástyánál, ahol korábban halálos baleset miatt volt mindkét irányban teljes útlezárás.

A baleset 2019. október 28-án 2 óra 30 perc körül történt az autópálya 146-os kilométerszelvényében, ahol egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben hét ember meghalt.

A rendőrség a sztrádát mindkét irányban teljes szélességében lezárta. Az autópálya Budapest felé vezető szakaszán  2019. október 28-án 10 óra 40 perctől a rendőrök az útlezárást feloldották, ezzel a forgalom folyamatosan halad.

Az államhatár felé utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, majd az 5-ös főúton haladhatnak tovább Röszke irányába.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.