Megindult a forgalom Dunakeszinél

2018. 12. 28., p - 16:52
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét az M0-ás autóúton.

Mint arról korábban hírt adtunk eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó az M0-ás autóút 70-es kilométerszelvényénél 2018. december 28-án 14 óra 10 perckor. A Dunakeszi külterületén bekövetkezett balesetben senki sem sérült meg.

A baleseti helyszínelés véget ért, a forgalom 16 óra 50 perckor a pálya teljes szélességében megindult a balesettel érintett útszakaszon. 

 

Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.