Megszűnt a forgalomkorlátozás a 81-es számú főúton

2019. 09. 09., h - 23:50
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Újra zavartalanul közlekedhetnek a járművezetők Mezőörs térségében, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelő közúti közlekedési baleset történt a 81-es számú főút 63. kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy járműszerelvény haladt Győr felől, Mezőörs irányába, amikor egy szemből érkező személygépkocsi - eddig ismeretlen okból - áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és a kamionnal összeütközött. Mindkét jármű az út menti árokba borult. Az autót vezető férfi, valamint egy férfi és két női utasa a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A tehergépjármű vezetőjét a mentők kórházba vitték.

A szemle és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.