Megszűnt a forgalomkorlátozás az M3-as autópályán

2018. 08. 28., k - 11:04
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a helyszínelés és műszaki mentés Szihalom térségében.

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 122-es kilométerében - Szihalom térségében - 2018. augusztus 28-án reggel két baleset is történt, melynek következtében az érintett útszakaszon a rendőrök lezárták az egyik forgalmi sávot.

A helyszínelés és műszaki mentés 10 óra 50 perckor véget ért, így a forgalomkorlátozást is feloldották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.