Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2020. 07. 07., k - 15:12
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budapest felé vezető oldalon, Martonvásár térségében befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés.

Amint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. július 7-én 11 óra 56 perckor az M7-es autópálya 31-es kilométerszelvényében, a főváros felé vezető oldalon, ahol egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze. 

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya forgalma újra zavartalanul haladhat az érintett útszakaszon. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.