Megszűnt a forgalomkorlátozás Balatonakarattya közelében

2018. 09. 03., h - 14:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét a 71-es számú főúton történt közúti közlekedési balesetnél.

Mint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt a 71-es számú főút 2. kilométerszelvényében, Balatonakarattya határában 2018. szeptember 3-án 11 óra 5 perc körül. Egy személygépkocsi közlekedett Balatonvilágos felől az M7-es autópálya felé. Haladása során a 71-es számú főút kereszteződéséhez érve egyenesen áthaladva összeütközött egy Lepsény felől Balatonakarattya irányába haladó segédmotoros kerékpárral. A baleset során a segédmotoros kerékpárt vezető 74 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a személygépkocsi sofőrje - aki egyedül utazott a járműben - nem sérült meg.

A rendőrök a baleset helyszínelését és műszaki mentését befejezték, a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.