Megszűnt a teljes útlezárás Derecskén

2018. 09. 14., p - 21:32
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Hat személy könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben.

Mikepércs irányába közlekedett egy bolgár kamion 2018. szeptember 14-én 18 óra 45 perc körül, amikor Derecske, Köztársaság úton áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy autóbusszal.

A kamion a baleset során az árokba hajtott és felborult.

A balesetben az autóbuszon utazók közül öten és a bolgár jármű vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök Derecske, Köztársaság úton a teljes útlezárást 2018. szeptember 14-én 21 óra 30 perckor feloldották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Kápolnásnyék térségében három személygépkocsi és egy busz ütközött össze, ezért a Balaton felé vezető oldalon torlódásra kell számítani.

 

Ittasan okozott balesetet

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 28 éves magyarpolányi sofőrrel szemben folytatott.

 

Három napon belül rendőrkézre került a betörő

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Őrizetben 

A salgótarjáni rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a belvárosban.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Egy nap alatt kattant a bilincs

A debreceni rendőrök kevesebb mint 24 órán belül azonosították egy betörés elkövetésének gyanúsítottjait.