Megszűnt az útlezárás a 11-es számú főúton Esztergom térségében

2018. 01. 10., sze - 11:29
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismét zavartalan a forgalom a 63-as kilométerszelvényben, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. január 10-én 6 óra 45 perckor a 11-es számú főút 63-as kilométerszelvényében Esztergom térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Ford Tranzit típusú gépjármű közlekedett Esztergom felől, Pilismarót irányába. A gépkocsi eddig tisztázatlan okból elütött egy vele azonos irányban, az úton haladó gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök 11 óra 10 perckor feloldották a forgalomkorlátozást, a 11-es számú főút ismét teljes szélességében járható.

1

4

6


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.