Megszűnt az útlezárás a 44-es számú úton

2021. 09. 11., szo - 15:21
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a helyszínelés és műszaki mentés, megindult a forgalom Tiszakürt külterületén.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, két személygépkocsi ütközött frontálisan a 44-es számú út 36. kilométer szelvényében Tiszakürt külterületén 2021. szeptember 11-én 9 órakor. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Kecskemét irányába haladó személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba és frontálisan ütközött a vele szemben Békéscsaba felé haladó személygépkocsival. A baleset következtében az egyik járműben a gépkocsivezető, a másik gépkocsiban az utas a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, a 44-es úton 15 óra 15 perctől ismét zavartalan a forgalom.

Köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.