Megszűnt az útlezárás a 47-es számú főúton

2020. 04. 09., cs - 13:28
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a közlekedési baleset helyszíni szemléjét Hódmezővásárhely közelében, az északi elkerülő úton.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze 2020. április 9-én 10 óra 40 perc körül a 47-es számú főút 201-es kilométerszelvényében. Az elsődleges adatok szerint a balesetben három fő megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.