Megszűnt az útlezárás a 47-es számú főúton

2018. 03. 08., cs - 11:43
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a helyszínelést a Derecske és Sáránd között történt halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén.

Mint arról korábban hírt adtunk, 2018. március 8-án 7 óra körül a 47-es számú főúton Derecske irányából Sáránd felé közlekedett egy Opel típusú személygépkocsi, amely eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy kamionnal, majd nekicsapódott egy másik gépjárműnek.
A balesetben az Opel típusú gépkocsi 30 éves sofőrje és az autóban utazó 35 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették.A gépkocsi másik utasát, egy 40 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba a mentőszolgálat munkatársai.
A balesettel érintett útszakaszon a teljes útlezárás 11 óra 40 perckor megszűnt.


 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.