Megszűnt az útlezárás a 86-os számú főúton

2019. 09. 10., k - 04:45
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a személyi sérüléses közlekedési baleset helyszínelését Rédics és Zalabaksa között.

Ahogy azt korábban közöltük, eddig tisztázatlan körülmények között egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze a 86-os számú főút 7. kilométerszelvényében, Rédics és Zalabaksa között. A balesetben az elsődleges adatok szerint egy személy megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés a balesettel érintett útszakaszon befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2019. szeptember 10-én 4 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy mindig fokozott figyelemmel és kellő körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.