Megszűnt az útlezárás Bakonygyepes külterületén

2019. 11. 22., p - 02:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezték a rendőrök a 8-as számú főúton a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínelését.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. november 21-én 22 óra körül a 8-as számú főút 84. kilométerszelvényében halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A balesetben a személygépkocsival közlekedő 36 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelése véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.