Megszűnt az útlezárás Gecse közelében

2019. 12. 29., v - 21:06
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a halálos közlekedési baleset helyszínelését a 8305-ös számú úton.

Ahogy arról beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt Gecse közelében, a 8305-ös számú úton 2019. december 29-én 17 óra 29 perckor. A helyszíni szemle adatai alapján egy Vaszar felé haladó Ford Escort típusú személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a menetirány szerinti bal oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokba csúszott, és érintőlegesen egy villanyoszlopnak ütközött. Az autó 23 éves utasa – aki az elsődleges adatok szerint a biztonsági övet nem használta – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a járművet vezető 20 éves fiú megsérült. Az adatgyűjtés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr ittas volt a baleset bekövetkezésekor, továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy az eltiltás hatálya alatt vezette a járművet. 

baleset

A baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A baleset helyszínelése véget ért, az úton a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

 

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem. Menekülés közben több szabályszegést is elkövetett, végül balesetet szenvedett. A járműben tartózkodó három személy ezután is menekülni akart, végül az egyenruhások elfogták őket.