Motor és autó ütközött Terézvárosban

2019. 06. 14., p - 12:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Rendőrök irányítják a forgalmat az Andrássy út és az Izabella utca kereszteződésénél.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy motor és egy autó 2019. június 14-én 11 órakor Budapest VI. kerületében, az Andrássy út és az Izabella utca kereszteződésénél. Az elsődleges információk szerint a balesetben a motoros súlyosan megsérült.

A balesettel érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett halad, az Andrássy úton csak egy sáv járható az Oktogon irányába.

Kérjük, fokozott körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.