Teherautó ütközött szalagkorlátnak az M7-es autópályán

2018. 03. 29., cs - 15:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset következtében a jármű rakománya az úttestre szóródott, emiatt Törökbálint térségében, a fővárosból kifelé vezető szakaszon jelentős torlódásra kell számítani.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy tehergépkocsi szalagkorlátnak ütközött 2018. március 29-én 14 óra 28 perckor az M7-es autópálya 18-es kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető szakaszon. Az elsődleges információk alapján a balesetben senki sem sérült meg.

A baleset következtében a földet szállító jármű rakománya az úttestre szóródott, emiatt jelentős torlódásra kell számítani az érintett útszakaszon.

Kérjük, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.