Teljes pályazár az M1-es autópályán

2021. 06. 29., k - 14:28
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Lébény térségében öt kamion ütközött.

Közúti közlekedési baleset is történt 2021. június 29-én 13 óra 55 perckor az M1-es autópálya 150-es kilométerszelvényében, Lébény térségében a Hegyeshalom felé vezető oldalon.  Az elsődleges információk szerint – eddig ismeretlen okok miatt – öt kamion ütközött.   A rendőrség az adott útszakaszt teljes szélességében lezárta, az egyenruhások a járműveket az autópálya lébényi lehajtójánál az 1-es számú útra terelik.

Kérjük a közlekedőket, hogy a baleset közelében körültekintően vezessenek.

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.