Teljes útlezárás a 21-es számú főúton  

2019. 01. 18., p - 21:39
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti közlekedési balesetet helyszínelnek a rendőrök a sámsonházai útelágazó közelében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. január 18-án 21 óra körül a 21-es számú főút 36-os kilométerszelvényében, a sámsonházai útelágazó közelében - eddig tisztázatlan körülmények között - két kisbusz ütközött össze. A balesetben az elsődleges adatok alapján négy személy könnyebben sérült meg.

Az útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a járműforgalmat Mátraszőlős, Tar irányába, illetve a Budapest felől érkezőket Pásztó irányába terelik. 

Kérjük a gépjárművezetők fokozott figyelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.