Teljes útlezárás a 42-es számú főúton

2019. 11. 22., p - 14:35
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök közlekedési baleset miatt teljes szélességében lezárták a főutat Földes és Berettyóújfalu között.

Közúti közlekedési baleset történt a 42-es számú főút 25-ös kilométerszelvényében 2019. november 22-én 14 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy mentőautó az árokba hajtott, egy teherautó pedig az úttesten felborult Földes és Berettyóújfalu között. A közlekedési balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy fő súlyos sérülést szenvedett.

A balesettel érintett útszakaszon 2019. november 22-én 14 óra 15 perctől a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben.

A Földes felől Berettyóújfalu felé közlekedőket Sáp irányába, a Berettyóújfalu felől Földes felé közlekedőket Berettyószentmárton irányába terelik.

Vezessenek fokozott körültekintéssel!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.