Teljes útlezárás a 47-es számú főúton

2020. 02. 27., cs - 13:45
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Három jármű és egy kerékpáros ütközött Darvas külterületén.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. február 27-én 13 óra 15 perc körül a 47-es számú főút 62. kilométerszelvényében, Darvas külterületén eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három jármű és egy kerékpáros.

A közlekedési balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint három személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Újiráz és Füzesgyarmat felé terelik.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.