Teljes útlezárás a 61-es főút zalai szakaszán

2018. 12. 31., h - 12:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagykanizsa határában, a Csónakázó-tó után egy üzemanyagot szállító kamion és egy személyautó hajtott árokba, a helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik.

Anyagi káros közlekedési baleset történt 2018. december 31-én 10 óra előtti percekben a 61-es főút nagykanizsai szakaszán, a Csónakázó-tó és a bagolai kereszteződés között.

Eddig ismeretlen körülmények között egy benzint szállító tartályautó és egy személygépkocsi hajtott árokba, a baleset során személy sérülés nem történt, az üzemanyag nem szivárog.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat rendőri irányítás mellett terelik Sand, illetve Bagola irányába.

Kérjük a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.