Teljes útlezárás a 8-as számú főúton

2018. 12. 09., v - 14:06
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Veszprém határában.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 9-én 13 óra 29 perckor a 8-as számú főút 47. kilométerszelvényében, Veszprém külterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött össze, melynek következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, három fő pedig súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök a Várpalota felől érkezőket Litér felé terelik.

Kérjük az arra haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínénél fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.