Teljes útlezárás a 8-as számú főúton

2019. 10. 18., p - 19:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset történt Tüskevár külterületén.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. október 18-án 18 óra 42 perckor a 8-as számú főút 104. kilométerszelvényében, Tüskevár külterületén egy műszaki hiba miatt az út szélén álló traktornak ütközött egy személygépkocsi. Az elsődleges információk szerint a balesetben a gépkocsi sofőrje megsérült. A helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat Tüskevár belterülete felé terelik.

Kérjük az arra közlekedők türelmét és fokozott figyelmét!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.