Teljes útlezárás az M1-es autópályán

2021. 09. 22., sze - 10:37
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti közlekedési baleset miatt az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 124-es kilométerszelvényénél - Győr-Ménfőcsanak térségében - a rendőrök lezárták az autópálya szakaszát.

Közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 124-es kilométerszelvényében Győr-Ménfőcsanak külterületén 2021. szeptember 22-én 10 óra 10 perckor.  A rendelkezésre álló adatok szerint a Budapest felé vezető oldalon két kamion és egy személygépkocsi ütközött.  A balesetben két személy megsérült, őket a mentők kórházba szállítják.  

A rendőrség az adott útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya ezen szakaszát teljes szélességben lezárta, ezért torlódásra kell számítani.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész rendőrkézen

Egy okmányok nélküli, magát szerb állampolgárnak valló női sofőr akart 14 migránst Ausztriába juttatni.

 

Kettőt egy csapásra

A győri rendőrök a bejelentést követő 24 óra alatt elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint két győrújbaráti házba is betörtek.

 

Újabb elfogás az M5 autópályán

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 58 éves szerb férfi ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a koszovói embercsempész

A 29 éves férfi öt illegális migránst szállított, mikor a Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton Bogyiszló térségében ellenőrizték.