Teljes útlezárás az M1-esen, Győr térségében

2020. 07. 15., sze - 15:15
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Két gépkocsi ütközött az autópálya Budapest felé vezető oldalán. A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. július 15-én 14 óra 20 perckor az M1-es autópálya 125. kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két gépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött. A baleset következtében az egyik jármű sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség az érintett útszakaszt a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, és a Budapest felé tartó forgalmat a 129. kilométerszelvénynél az autópályáról a környező utakra tereli.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fél tucat határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.