Teljes útlezárás az M3-as autópályán

2021. 09. 16., cs - 09:45
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Két jármű ütközött össze Kerekharasztnál. Torlódás várható!

Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 51-es kilométerszelvényében - Kerekharaszt közelében - 2021. szeptember 16-án 8 óra 56 perc körül két gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

A baleset következtében négy személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, továbbá a forgalmat a Kerekharaszti pihenőn keresztül terelik.

Kérjük a járművezetők türelmét és óvatosságát!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Óvatlan pillanat

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy táskát, miközben tulajdonosa bevásárlókocsiból pakolt az autójába.

 

Az utas átvette az irányítást a jármű felett, balesetet okozott

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével gyanúsít a Dunaújváros Rendőrkapitányság egy férfit, aki főúton közlekedő személygépjármű utasaként a kézifékkart berántotta, melynek következtében a kerekek blokkolódtak, és az autó az árokba sodródott.

 

1+2

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 43 éves tunéziai sofőr ellen, aki két embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a csepeli betörő

A gyanú szerint egy férfi közel két és fél millió forintot zsákmányolt három családi házas betörésből - a fővárosi rendőrök elfogták.