Teljes útlezárás az M6-os autópályán

2019. 04. 20., szo - 16:09
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Többen megsérültek a Paks közelében történt balesetben.

Személyi sérüléses baleset történt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 111-es kilométerszelvény közelében Paks térségében. Egy személygépkocsi közlekedett az autópályán Szekszárd irányába 2019. április 20-án 15 óra 54 perckor, amikor a jármű eddig ismeretlen okból megpördült az úton, átszakította a szalagkorlátot és az úttest melletti vízelvezető árokban állt meg.

A balesetben többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani az arra közlekedőknek. A forgalmat a 6-os főútra terelik a Paks Centrum csomópontnál, visszatérni a pályára Paks Dél felhajtónál lehet.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.