Teljes útlezárás Bátonyterenyén

2019. 01. 18., p - 12:10
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetet helyszínelnek a rendőrök.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 2019. január 18-án 11 óra 20 perc körül Bátonyterenyén, az Ózdi úton egy személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze. A baleset következtében a személygépkocsit vezető 76 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóbuszon nem sérült meg senki.

A helyszíni szemlét a rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték.

Kérjük az útszakaszon közlekedő gépjárművezetők fokozott figyelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Átmásztak a kerítésen, keressük őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

 

13 illegális migráns

Bács-Kiskun megyében jogellenesen próbált Magyarország területére bejutni egy migránscsoport.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/131/2009. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Érden is közös érdek

Jól példázza a rend­őri hivatás négy évszakos, 24 órás jellegét az érdiek január 28-ai közterületi akciója. Mindegy, ha esik, ha fúj, szolgálatra menni kell, ez Érden is közérdek.

 

Télen is mozgalmas munka

Télen sem unatkoznak a vízirendőrök a Dunán, ezt bizonyítja, hogy amikor a riport készült, január 29-e egy átlagos napnak indult. Ám pár óra alatt felpörögtek az események.

 

Mikrobusszal segítenek

A 25. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás forgatagában került sor arra az eseményre, amelyen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) átadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) részére egy Mercedes Sprintert. Így már országos a Mobil Bűnmegelőzési Centrumok lefedettsége.