Teljes útlezárás Bekecsnél

2019. 10. 21., h - 09:12
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Traktorral ütközött egy személygépkocsi a Bekecsi útelágazás előtt, a 37-es számú főúton.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. október 21-én 8 óra 20 perc körül a 37-es számú főúton, a bekecsi elágazás előtt. Az elsődleges adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy traktor és egy autó. A balesetben egy személy megsérült. 

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárták, a forgalmat Taktaharkány felé terelték. 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.