Teljes útlezárás Csobád külterületén

2019. 10. 04., p - 03:00
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos közúti közlekedési baleset történt a 3-as számú főúton, Csobád határában.

Egy szlovák felségjelzésű kamion sofőrje veszítette életét abban közúti közlekedési balesetben, ami 2019. október 4-én 1 óra körül történt a 3-as számú főúton, Csobád külterületén. Az elsődleges adatok szerint egy kamion vezetője Miskolc irányából haladt Csobád felé, amikor letért az útról, a vízelvezető árokba hajtott, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai megkezdték az életmentést, de a beavatkozás ellenére a férfi 2 óra körül meghalt.

A rendőrség munkatársai a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 3-as számú főút balesettel érintett szakaszát teljes terjedelmében lezárták, a forgalmat pedig Halmaj felé terelték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Machetével ment boltba

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videón látható férfi azonosításához.