Teljes útlezárás Rédics és Lenti között

2018. 12. 23., v - 19:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó lovat ütött el a 75-ös számú főúton, Lenti közelében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó gazdátlan lovat ütött el a 75-ös számú főút, 67-es kilométerszelvényénél, Lenti és Rédics között 2018. december 23-án 19 óra 30 perc körül. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült. A helyszínelést teljes útlezárás mellett megkezdték a rendőrök, a forgalmat Lentikápolna és Csesztreg irányába terelik.

Kérjük az arra közlekedők fokozott körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.