Teljes útlezárás Rédics és Lenti között

2018. 12. 23., v - 19:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó lovat ütött el a 75-ös számú főúton, Lenti közelében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó gazdátlan lovat ütött el a 75-ös számú főút, 67-es kilométerszelvényénél, Lenti és Rédics között 2018. december 23-án 19 óra 30 perc körül. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült. A helyszínelést teljes útlezárás mellett megkezdték a rendőrök, a forgalmat Lentikápolna és Csesztreg irányába terelik.

Kérjük az arra közlekedők fokozott körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.