Teljes útlezárás Sárvárnál

2017. 12. 04., h - 14:20
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozásra kell számítani.

A rendelkezésre álló információk szerint két személygépkocsi ütközött a Sárvárról kivezető Celli úton 2017. december 4-én 14 óra 10 perckor. A baleset következtében öt személy megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat mindkét irányból Sótony felé terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.