Teljes útlezárás Szarvaskőnél

2021. 03. 03., sze - 06:31
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses balesetnél helyszínelnek a rendőrök.

A 25-ös számú főúton, Szarvaskő belterületén 2021. március 3-án 5 óra 33 perckor egy személyautó és a tehergépjármű összeütközött. A jelenlegi adatok alapján egy fő szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett végzik. A gépjárművezetők az Egerbocs-Bátor-Egerbakta irányba kerülhetnek.

Kérjük vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.