Teljes útlezárás Tiszakürt külterületén

2019. 12. 13., p - 14:39
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a közlekedőknek a 44-es számú főút 35. km szelvényénél.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. december 13-án 14 óra előtt nem sokkal a 44-es számú főúton. A rendelkezésre álló adatok szerint egy műszaki hiba miatt álló gépkocsi mögött járműsor torlódott fel, amely végén lévő személygépkocsinak - eddig tisztázatlan körülmények között - egy tehergépkocsi ütközött. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A Kunszentmárton irányából érkezőket a 4514-es számú útra, Csépa irányába, míg a Kecskemét irányából érkezőket Tiszaug felé a 4511-es számú útra terelik. A baleset az M44-es autóúton közlekedve teljes egészében elkerülhető. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közokirat-hamisítás miatt körözték

Egy autó utasaként jelentkezett belépésre az a román férfi, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben. Az ártándi rendőrök elfogták, majd előállították.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 18 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 14 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.