Teljes útlezárás Zala megyében

2020. 03. 31., k - 15:23
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset miatt teljes útlezárásra kell számítani a 76-os számú főúton Kisbucsa közelében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két személyautó ütközött össze frontálisan a 76-os számú főúton Kisbucsa közelében 2020. március 31-én 15 óra körül. A balesetben öt személy sérült meg, az érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrök a forgalmat Búcsúszentlászló és a 75-ös számú főútvonal irányába terelik.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.