Több baleset is történt az M0-ás autóúton - FRISSÍTVE

2018. 08. 21., k - 14:55
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Torlódásra lehet számítani az M0-ás autóúton a XVII. kerületnél és Gyál környékén is.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2018. augusztus 21-én 14 óra 5 perckor az M0-ás autóúton Gyál térségében egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze. A  forgalom a felhajtóágon halad. Személyi sérülés nem történt. 

Nem sokkal később, 14 óra 13 perckor az M0-ás autóúton Budapest XVII. kerület határában felborult egy sódert szállító tehergépkocsi. Személyi sérülés nem történt. A forgalom a külső és leállósávban halad, azonban időszakosan teljes útlezárásra is számítani kell. 

 

Kérjük az autóúton közlekedők fokozott figyelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott elektromos kerékpárok a határon

Hercegszántónál egy kilépésre jelentkező kistehergépjármű csomagterében hat elektromos kerékpárt találtak a rendőrök. A bicikliket Ausztriából tulajdonították el néhány órával korábban.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.