Torlódás az M1-es autópályán

2020. 06. 30., k - 08:51
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az M1-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon több baleset is történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. június 30-án 7 óra 55 perc körül az M1-es autópályán a 21-es és a 22-es kilométerszelvény között három baleset történt, mely során összesen nyolc autó ütközött össze a Budapest irányába vezető oldalon. A balesetekben az elsődleges információk alapján nem sérült meg senki.

​Az érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a balesetek helyszínén torlódásra kell számítani.

 

Kérjük, fokozott körültekintéssel vezessenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.