Tragédia Dabason

2020. 10. 19., h - 07:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy terepjáró egy nőt.

Az 5. számú főúton, Dabas belterületén, a Dabas-Gyón vasútállomás közelében történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset 2020. október 19-én 5 óra 15 perc körül. Egy 66 éves nyárlőrinci férfi haladt terepjárójával, amikor elütött egy, a gyalogos-átkelőhelyen elektromos kerékpárját toló, 40 éves helyi nőt. A nő a baleset következtében a helyszínen meghalt. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott szonda negatív eredményt hozott.

Az 5. számú főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat - rendőri irányítás mellett - a környező utcákon keresztül (Vacsi út - Kossuth út - Bartók Béla út) elterelik.

A balesettel érintett útszakaszt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan nyitják majd meg újra az arra közlekedők részére.

Kérjük, fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.