Tűzcsapnak ütközött egy teherautó Budapest VII. kerületében

2018. 12. 27., cs - 09:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Baleset történt a Kazinczy utcában

Eddig tisztázatlan körülmények között tűzcsapnak ütközött egy teherautó 2018. december 27-én 8 óra 15 perckor Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utca és a Wesselényi utca kereszteződésénél. Az elsődleges információk szerint a balesetben nem sérült meg senki.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a Kazinczy utca és a Wesselényi utca kereszteződését a rendőrség lezárta.

Kérjük, hogy a balesettel érintett útszakaszt kerüljék el! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.