Újra járható a 47-es számú főút

2019. 12. 02., h - 22:40
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főúton Székkutas közelében, ahol korábban halálos baleset történt.

A baleset 2019. december 2-án 17 óra 30 perc körül történt a főút 184-es kilométerszelvényében, ahol négy személyautó ütközött össze. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember a helyszínen meghalt, heten megsérültek.
A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrség az útlezárást 22 óra 30 perckor feloldotta, a forgalom folyamatos.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.