Véget ért a halálos baleset helyszínelése

2019. 04. 22., h - 12:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A forgalom ismét zavartalan a 63-as főúton Nagydorog térségében.

Mint arról korábban beszámoltunk halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 63-as számú főúton a 23-as kilométerszelvény közelében Nagydorog térségében. 

Egy Mazda típusú terepjáró vezetője közlekedett Kajdacs irányából Nagydorog felé a főúton, amikor ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd az úttestről lesodródott és a bal oldalon levő vízelvezető árokba borult. A  42 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és  a műszaki mentés befejeződött. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom. 

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.