Véget ért a halálos baleset helyszínelése

2019. 04. 22., h - 12:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A forgalom ismét zavartalan a 63-as főúton Nagydorog térségében.

Mint arról korábban beszámoltunk halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 63-as számú főúton a 23-as kilométerszelvény közelében Nagydorog térségében. 

Egy Mazda típusú terepjáró vezetője közlekedett Kajdacs irányából Nagydorog felé a főúton, amikor ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd az úttestről lesodródott és a bal oldalon levő vízelvezető árokba borult. A  42 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és  a műszaki mentés befejeződött. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom. 

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.